Mahdoton kysymys

"Mikä sinusta tulee isona?" on mahdoton kysymys. Elämä on arvaamaton. Maailma on täynnä vaihtoehtoja. Tulet tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä, jotka vaikuttavat valintoihisi. Sinä muutut koko elämän ajan. Jos kuulut enemmistöön, etkä osaa vastata tähän kysymykseen, poimi itsellesi vakiovastaus tästä listasta!

Hyviä vastauksia

Lyhyt ja ytimekäs:
En tiedä. Mikä sinusta?

Totuudellinen:
Tarkoitatko sitä urahaavetta, joka minulla tänään on? Vai sitä, mikä minulla oli viime viikolla? Vai sitä, mistä olin täysin innostunut 3 kuukautta sitten?

Valistava:
Tiedätkö, että tuo oli hyvä kysymys vielä viime vuosisadan puolessa välissä, jolloin ihmiset valitsivat yhden elämän uran... mutta maailma on muuttunut. Nykymaailmassa on tärkeämpää selvittää millainen minä olen ja mistä pidän. Valintoja, jotka muokkaavat elämääni, teen joka päivä.

Salaperäinen:
Selvitän parhaillani muutamaa vaihtoehtoa, jotka minua eniten kiinnostavat. Olen oikein innoissani näistä vaihtoehdoista, mutta en halua vielä paljastaa mitä ne ovat.

Kiltti ja väistelevä:
En ole ihan vielä päättänyt, mutta kuulet varmaan aikanaan valinnastani.

Viisasteleva:
Tarkoitatko, että sinä siis olet jo löytänyt vastauksen tähän kysymykseen?

Fiksu ja tiedonhakuinen:
En tiedä vielä. Voisitko kertoa minulle sinun työstäsi? Mistä sinä pidät työssäsi ja mistä et? Millaisia vahvuuksia työssäsi tarvitaan? Millaisia ovat tyypilliset työtehtäväsi?

» Löysitkö jo oman vastauksesi? Tutustu nyt Mansikkapaikan viiden askeleen strategiaan! Se auttaa sinua tekemään hankalasta valinnasta mielenkiintoisen seikkailun.

 

» Sulje tämä ikkuna